ANTALYA / MANAVGAT - Yunus Emre Ortaokulu

Yunus Emre Ortaokulu

Aşağı Pazarcı Mahallesi. 1075 Sokak. No 16 Manavgat ANTALYA
Vizyon
Yunus Emre Ortaokulu olarak toplumumuzu çağdaş uygarlık düzeyine çıkaran, eğitim öğretim etkinliğini sevgi ile yürüten, Başarının takım çalışmaları ile elde edileceğine, teşvik ve ödülle artacağına inanan, eğitim öğretim etkin olarak yürütüldüğü bir çevrede, bilim ve kültür merkezi olmak.
Misyon
Atatürk düşünce sistemini temel alan ve bilimin kesiştiği bir çizgide, çocuklara bilgi çağının gerektirdiği bilgi ve becerileri kazandıran, Yeni görüşler getirme yetenekleri veren, öğrenmeyi öğreten bir kurumuz. Öğrencilerimizin özgüven sahibi, düşündüklerini ifade edebilen, kendi kendine yetebilen, sorunlara çözüm üretebilen, ailesine ve topluma yararlı bireyler olarak yetişmelerine imkân sağlamak için varız.
Başarılar
2012-2013 Öğretim yılı 1. döneminde Manavgat genelinde yapılan bilgi yarışmasında 2.olmuştur.
İLKOKUL KISMINDA 14:00-18:55 ORTAOKUL KISMINDA 08:00-13:40
KLİMA
Ulaşım
Okulumuz , Aşağı Pazarcı Mahallesi 1075 Soksk No:16 adresinde, Yunus Emre Parkının yanındadır.
Yerleşim Yeri
Bulunduğumuz Aşağı Pazarcı Mahallesi Manavgat ın en eski mahallelerinden birisi olup şehir merkezindedir.
Okulumuz Şehir merkezindedir.